Nem csak gyerekkori álom a kerti faház

faház építése

Ha nagyon ügyesek vagyunk, és igazán szeretnénk olyan szabadnak érezni magunkat, mint a madarak, akkor akár a faházunkat a fák koronájába is építhetjük. Vásárolhatunk egy kész faházat, amit elemekből tudunk összerakni, melynek az alapját egy kicsit megemeljük, egészen a fák lombjáig.

Fantasztikus és különleges élmény a lombok között lakni, együtt lélegezni a fákkal, reggel madárcsicsergésre ébredni. Elbújhatunk a kíváncsi tekintetek elől, ugyanakkor kinyílik előttünk a tér. Ezt a kettősséget élvezhetjük egy lombházunk védelmében.

Annyira közel kerülünk a természethez, hogy tulajdonképpen benne élünk. Itt egyszerre lehetünk biztonságban úgy, hogy a természet részévé válhatunk mi is. Mintha egy másik dimenzióba kerülnénk, pedig el sem hagytuk kertünket.

Különleges

Nem szorul magyarázatra, hogy mennyire különleges egy a fák ágai közé épített kerti faház. Remek kikapcsolódási lehetőséget nyújt. Nem csak a gyerekek imádják ezt az egyedülálló és elsőrendű megoldást, de a felnőttek is.

Ha felhúzzuk magunk után a létrát, megközelíthetetlenné válunk, garantált az egyedüllét!

Berendezés

Lombházunkat berendezhetjük puritán módon is, de ha pénztárcánk engedi, akár luxus körülményeket is teremthetünk benne.

Ha ügyesen használjuk ki a rendelkezésre álló területet, akkor tehetünk bele egy masszázskádat is, ahonnan egy nagyképernyős televíziót nézhetünk lazulás közben. Érdemes egy kis minikonyhát is berendezni, ahol felmelegíthetjük a hűtőszekrényből elővett készételt, vagy főzhetünk egy teát, kávét magunknak. A minibárunkból bármikor elővehetünk egy kis szíverősítőt.

A tervezés és az építés során mindenképp vegyük figyelembe kertünk adottságait, ahhoz alakítva építsük fel álmaink faházát. A lehetőségekhez képest próbáljuk minél magasabbra építeni, hogy gyönyörködhessünk a kilátásban.

Tavasztól késő őszig élvezhetjük az előnyét, így akár minden hétvégénk olyan lehet, mintha nyaralnánk, de ugyanakkor ki sem tesszük lábunkat otthonunk kényelméből.

Társas összejövetelek megtartására nem lesz alkalmas, hiszen a minimál-terület erre nem ad módot, de ha romantikára vágyunk, szeretnénk egy kis nomád életérzést átélni úgy, hogy ugyanakkor a kényelmünk is megvan, bármikor elvonulhatunk ide kedvesünkkel.

Minden esetben érdemes azonban megbeszélni a terveinket a forgalmazóval, hogy az általa kínált faház alkalmas-e a célra. Ha igen, akkor még jótanácsokat is kaphatunk ahhoz, hogyan hozzuk ki az építményből a legtöbbet.