Még mindig nagyon fontosak az akciós újságok

Az akciós újságok nagy jelentőséggel bírtak főleg az első bevásárló központok megjelenésével, ám manapság is, ha nem a nyomtatott akciós újság legalább az internetes verziók ugyanúgy közkedveltek. És nem meglepő, hiszen az akciók már széles körű termékcsoportokra vannak kiterjesztve, így kedvünkre választhatunk.

Az akciós újságok jelentősége

Dönthetünk a klasszikus nyomtatott akciós újság mellett vagy az online is átlapozható verziók mellett, minden esetben változatos akciók közül választhatunk.

Sok akciós újság saját felosztással rendelkezik, de mindenik célja az akciók reklámozása:

  • Elsősorban az adott hétre szóló akciókat tüntetik fel: %-os kedvezmények, n+1-es akciók vagy adott összegű árcsökkentés.
  • Ugyancsak akciós újságokban ismerkedhetünk meg az Aldi új termékeivel, legyen az egy teljesen új termék, vagy csak egy termékcsoporton belüli újdonság.
  • Nyereményjátékokban vehetünk részt, amelyeket egyes márkák vagy maga az Aldi rendez meg. Általában fel van tüntetve, hogy milyen körülmények között lehet részt venni a játékban, milyen termékcsoporttal és meddig érvényes a kampány.
  • Megeshetik, hogy az Aldi akciós újság számaiban hasznos tippekben részesülhetünk például főzéssel vagy barkácsolással kapcsolatban, közvetlenül szakértők által.
  • Sokszor megtalálható egy recept is, aminek összetevőit megvásárolhatjuk akciós áron.
  • Kevésbé feltűnő, de megtalálhatók a fizetési módszerek – elfogadott bankkártyák/utalványok – de akár az üzletek címeit és működési órarendjét is.