Budapesten is népszerű az elektromos roller

elektromos roller Budapesten

Az utóbbi évek népszerű városi közlekedési eszköze lett az elektromos roller. Manapság már ezen száguldozik az emberek jó része a fiataloktól kezdve egészen az idősebb korosztályig.

Nem véletlen, hogy ennyire népszerű lett a hajdani gyermekjáték, hiszen könnyen és gyorsan juthatunk el vele szinte bárhová, ha azt az út minősége ezt lehetővé teszi. További pozitívum az elektromos roller mellett az, hogy az autóba is betehetjük, így magunkkal vihetjük akkor is, ha nyaralni megyünk.

Bármely tömegközlekedési eszközre is felszállhatunk vele úgy, hogy még csak fizetni sem kell érte, mert ingyen szállítható a metrón, villamoson épp úgy, mint a fogaskerekűn, vagy a vonaton, távolsági buszon.

Óvjuk meg elektromos rollerünket

Mivel elég drága egy elektromos roller, még egy használtért is mélyen a zsebünkbe kell nyúlni, ezért mindenképp próbáljuk megóvni, hogy sokáig élvezhessük vele a száguldást. Ennek érdekében tegyünk meg mindet, ami tőlünk telik.

A kisebb meghibásodásokat mi is tudjuk kezelni, ha van műszaki érzékünk. Azonban, ha egy kicsit is úgy gondoljuk, hogy ez mégsem a mi szakterületünk, akkor jobban tesszük, ha az elektromos roller szerviz segítségét vesszük igénybe, ugyanis az elektromos roller meghibásodása miatt akár komoly balesetünk is lehet. Mindenképp törekedjünk a biztonságra.

Tekintsük át, milyen hibák jelentkezhetnek

A Roller Mágus elektromos roller szerviz Budapesten, a 9. kerülteben található, és a Vaskapu utcai műhelyükben nagyon sok rollert javítanak. A weboldalukon sokféle hasznos információ található, ezek közül szemezgettünk most.

Bár a mostani időjárási viszonyok között már nem jellemző, hogy kánikula lenne, és ezért a motor átmelegedne, azonban, ha esetleg két ember áll rá egyszerre, és úgy mennek vele, a túlsúly már okozhat túlmelegedést. Ebben az esetben azonnal kapcsoljuk ki a gépet, és ne is nyúljunk hozzá addig, amíg le nem hűlt.

Ezt követően inkább vigyük el egy szervizbe, ahol majd szakszerűen átnézik a vezetékeket és a roller egyéb szerkezeti egységeit, hogy milyen esetleges sérülést okozott a túlhevülés.

Rossz ómen, ha azt vesszük észre, hogy néha az elektromos rollerünk meg-megáll egy pillanatra, majd gond nélkül megy tovább. Szintén figyeljük fel arra is, ha épp lelassul. Mindkét dolog arra utal, hogy hamarosan le kell cserélnünk az akkumulátort.

Nem fontos azonnal, lehet, hogy egy-két töltést – ha figyelmesen csináljuk – még kibír, de inkább készüljünk fel a cserére. Érdemes az intő jelek felbukkanását követően tárcsázni az elektromos roller szerviz számát.

Roller Mágus

Elektromos szerelési szolgáltatások

Cím: Budapest, Vaskapu u. 7, 1097

Telefonszám: +36202522604

Nyitvatartás: hétfő 9:00–18:00, kedd 9:00–18:00, szerda 9:00–18:00, csütörtök 9:00–18:00, péntek 9:00–18:00, szombat zárva, vasárnap zárva

Roller Mágus a Facebookon

Roller Mágus a Google Térképeken